Foamea şi Setea la Caini

Comanda Ghidul Secretele Dresajului Canin de Elita si Dreseaza-ti Singur Cainele – Click Aici >

Doar unui câine bolnav îi lipseşte pofta de mâncare sau mănâncă foarte putin. În mod  normal mănâncă de cate ori îi dai ocazia, astfel, masa devine cel mai important eveniment al zilei.

Alimentaţia fiind o problema complexa, trebuie privită cu toata seriozitatea.

Hrana trebuie să fie consistentă, echilibrată şi uşor digestibilă. Câinele este un animal lacom, el nu mestecă ci inghite mâncarea cât de repede poate. Cu toate aceste, când este bolnav dispare pofta de mâncare refuzând chiar şi alimentele preferate.

Consumul de apă va fi diferit şi influenţat de alimentele consumate, temperatura mediului  ambiant, gradul de oboseală sau starea de sănatate. Un câine bolnav va refuza hrana, dar niciodată apa. Astfel acest lichid vital poate fi intermediarul nostru pentru administrarea unor medicamente.

 

Comanda Ghidul Secretele Dresajului Canin de Elita si Dreseaza-ti Singur Cainele – Click Aici >

DISCLAIMER: Desi incercam sa prezentam tehnici, metode si sfaturi de dresaj canin cat mai corecte, informatiile prezentate pe siteul Dresajul-la-Caini.ro si in ghidul „Secretele Dresajului Canin de Elita” nu garanteaza obtinerea unor anumite rezultat, acestea variaza de la un caine la altul, de la un dresor la altul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Spamcheck Enabled)