Felicitari pentru Decizia de a-ti Dresa Cainele

Comanda astazi ghidul Secretele Dresajului Canin de Elita si primesti GRATUIT aceste 3 carti in format electronic pe un CD:

buton-dresaj-carte-cd-3d
  • Cartea #1 - Secretele Dresorilor de Elita
  • Cartea #2 - Dresajul cainilor care musca si sunt agresivi
  • Cartea #3 - Rase de caini... crezi ca-ti cunosti cainele?

Nu platesti nimic in avans! La pretul coletului se mai adauga 15 lei taxe de transport prin curierat rapid, coletul ajunge la destinatie in 1-2 zile lucratoare. Plata se face curierului la inmanarea coletului!

Completeaza acum formularul de mai jos si comanda ghidul Secretele Dresajului Canin de Elita:

[contact-form-7 id="710" title="Formular de comanda"] garantie

Daca urmezi planul din cartea "Secretele Dresajului Canin de Elita" o sa vezi cum tu singur poti influenta comportamentul unei fiinte, care se bucura sa respecte deciziile tale (deciziile stapanului sau) si te iubeste enorm. Acum ai puterea sa faci un caine bezmetic sa se ataseze de tine.

Dar daca consideri ca rezultatele obtinute au venit prea greu, sau nu ti-a placut cum am explicat o comanda de dresaj, nu-ti place coperta, sau pur si simplu iti vrei banii inapoi, contacteaza-ma in termen de un an de zile si iti voi returna fiecare banut care l-ai platit pe carte si pe taxele de curierat!


DISCLAIMER: Desi incercam sa prezentam tehnici, metode si sfaturi de dresaj canin cat mai corecte, informatiile prezentate pe siteul Dresajul-la-Caini.ro si in ghidul "Secretele Dresajului Canin de Elita" nu garanteaza obtinerea unor anumite rezultat, acestea variaza de la un caine la altul, de la un dresor la altul.